KV Elburg kan weer niet winnen van DOT

KV Elburg heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen DOT uit Oss weer geen punten kunnen pakken tegen dit team. Net als in de thuiswedstrijd was het uiteindelijke verschil twee doelpunten. Elburg verloor in Oss met 26-24.

Elburg en DOT staan allebei in de middenmoot van de 2e klas C. Elburg heeft de beste papieren om hoog te eindigen maar dan moesten er wel twee punten worden gepakt tegen DOT. Dat zat er zaterdagmiddag niet in.
In de thuiswedstrijd verloor Elburg ook met twee doelpunten verschil van DOT. Deze wedstrijd was feitelijk een kopie van de thuiswedstrijd.
DOT koos ondanks de kwaliteit in hun team opnieuw voor achter verdedigen. Elburg heeft moeite om daar op een goede manier mee om te gaan.
In de beginfase nam DOT een 2-0 voorsprong en dit kleine verschil speelde Elburg de hele wedstrijd parten. Een matige eerste helft werd toch nog afgesloten met het kleine verschil, opgelopen in de beginfase (12-10).
De tweede helft was van de Elburgers kwalitatief beter maar DOT bleef aan de goede kant van de score. Het verschil van vier doelpunten halverwege de tweede helft werd door Elburg bijna weer teniet gedaan. Dichterbij dan twee doelpunten kwam men echter niet en dat verschil bleef op het scorebord staan. Met de eindstand 26-24 kende de wedstrijd toch wel een verdiende winnaar.

Simon de Haan 10; Danique uit de Fles 5; Kees Magre 4; Etienne uit de Fles 1; Benjamin Tijdeman 1; Rosalie Siemerink 1; Jordy Immeker 1; Noah de Jong 1.