KV Elburg start oefencampagne

Korfbalvereniging Elburg is afgelopen week gestart met de voorbereidingen voor de zaalcompetitie. Die zaalcompetitie begint op zaterdag 24 november. Daarvoor worden trainingen afgewerkt en oefenwedstrijden gespeeld.

Elburg 1 ontving zaterdagavond in ’t Huiken het eerste team van Regio ’72 uit Vaassen. Regio speelt momenteel op het veld een klasse hoger dan de Elburgers, dus een belangrijke testcase voor beide teams.
Elburg speelde een uitstekende wedstrijd tegen Regio. Men stond de hele wedstrijd op voorsprong die steeds drie tot vijf doelpunten bedroeg. De winst was dan ook verdiend.
Coach Jan Westland was met de einduitslag 25-23 dik tevreden. “Ik zie het team nog groeien en opnieuw hebben alle spelers gescoord”.
Komende zaterdag 17 november worden er een aantal uitwedstrijden gespeeld. Elburg 1 en Elburg 2 oefenen tegen Reehorst 1 en 2 te Ede.