Recreantentoernooi

Ruim twee jaar hadden de recreanten geen toernooi of een wedstrijd gespeeld omdat er elke keer geen team gevormd kon worden, maar afgelopen vrijdagavond konden we met behulp van Cindy toch mee doen aan een toernooi in Wezep, dat door Rood Wit georganiseerd werd.
Er waren vijf teams die mee deden en dus konden we vier wedstijden van ieder 20 minuten spelen. En dat deden we, Han, Johan, Rianca, Maaike, Erik, Cindy, Marlous en Gerard, geweldig goed. We moesten wel even wennen op het gras en aan elkaar, maar na de eerste tien minuten liep het als een trein.
Zo nu en dan regende het ietsje, maar ook dat was voor ons geen probleem. Al met al was het een prachtig toernooi, waarin wij de eerste prijs kregen: Een prachtige beker van maar liefst 8 cm hoog…..
De uitslagen:
We wonnen van Rood Wit met 4 – 2, van Tokio met 5 – 1, Van ASVD met 6 – 3 en we speelden gelijk tegen NKC met 2 – 2.
De doelpunten kwamen van Han (6), Johan (5), Gerard (5) en Cindy (2).