Renovatie en uitbreiding kunstgrasveld

De renovatie en uitbreiding van het kunstgrasveld op het Burg. Bode sportpark begint vastere vormen aan te nemen. Vorige week zijn de plannen goedgekeurd in het College van Burgemeester & Wethouders van de gemeente Elburg. Financieel zijn er ook duidelijke afspraken gemaakt.

De toplaag van het kunstgrasveld wordt vernieuwd en het veld wordt met 10 meter uitgebreid. Dat betekent dat we in de toekomst beschikken over twee seniorenvelden. Er wordt belijning aangebracht voor de verschillende veldafmetingen.
Een aantal zaken moet de vereniging zelf organiseren zoals de veldverlichting, verplaatsen dug-outs enz. Er is dus voldoende werk te doen. De daadwerkelijke renovatie en uitbreiding vindt plaats in de zomer van 2018.