Bestuurssamenstelling per 1 januari 2018

Het bestuur heeft afgelopen week besloten tot enkele wijzigingen in de bestuurssamenstelling per 1 januari 2018.

Onze voorzitter Geert Bos heeft al dit voorjaar aangegeven per 31 december 2017 af te treden. Zijn drukke werkzaamheden gaven hem niet de mogelijkheid voldoende tijd en energie in de vereniging te steken.
Een van de huidige bestuursleden, Sjaak van Riesen, heeft zich beschikbaar gesteld om Geert Bos eind 2017 op te volgen als voorzitter. Het bestuur heeft als zodanig besloten.
De plaats van Sjaak in het bestuur zal worden overgenomen door Rianca Wemermans. Zij is al enkele jaren lid van de activiteitencommissie en zal van deze commissie het voorzitterschap overnemen van Sjaak.

Het bestuur is blij met de benoeming van Sjaak tot voorzitter en met de benoeming van Rianca tot bestuurslid. Op deze manier blijft het bestuur op orde en op sterkte.
De benoemingen zullen worden bekrachtigd in de ledenvergadering in het voorjaar van 2018.