KV Elburg sluit het jubileum af met een daverend feest

KV Elburg heeft de festiviteiten voor de viering van haar 40-jarig bestaan afgesloten met een daverend feest. De speciaal opgezette feesttent op het Burg. Bode sportpark was het toneel van een sfeervolle afsluiting.

Tijdens de receptie van vrijdagavond in het eigen clubhuis kwam vooral de ontstaansgeschiedenis en de ontwikkeling van korfbal in Elburg aan de orde. Diverse sprekers roemden de vele vrijwilligers die actief zijn bij de vereniging.
Zaterdagmiddag waren er tal van festiviteiten voor de jeugdleden waarvoor veel belangstelling was. Ook wethouder Willem Krooneman van de gemeente Elburg bezocht de jeugdactiviteiten.
Met een prachtig dansfeest met muziek van DJ René Verkerk kwam zaterdagavond een einde aan de viering van 40 jaar korfbal in Elburg. De meer dan 200 bezoekers vermaakten zich uitstekend en iedereen was het er over eens dat KV Elburg een top weekend had beleefd.
Tijdens de feestavond werd nog bekend gemaakt dat E2 de beste/mooiste (ludieke) teamfoto had ingezonden.
Na afloop waren er dan ook veel complimenten voor de jubileumcommissie die erg veel werk had verzet om dit weekend tot een succes te maken. De commissie bestond uit Sjaak van Riessen, Jacky de Jong, Fenjolien de Gunst, Rianca Wemermans, Jeffrey van Oene, Naomi Westland, Danique uit de Fles, Daan Westland en Linde Herkert. Ook verleenden andere leden van de vereniging hand en spandiensten aan de commissie.
KV Elburg kan terug kijken op een geslaagd weekend.

Zie in het fotoalbum meer foto's.