Renovatie en uitbreiding kunstgrasveld

Zoals bekend zal het kunstgrasveld van KV Elburg in de zomer van 2018 worden gerenoveerd (nieuwe toplaag) en uitgebreid met 10 meter.
De laatste maanden heeft de kunstgrasveldcommissie weer enkele keren vergaderd met de gemeente waarbij we grote medewerking van de gemeente ervaren.
Vorige week hebben we een vergadering gehad met het bestuur waarin een aantal beslissingen zijn genomen.
Op de bijgevoegde foto een tekening van de nieuwe situatie. Vanaf het seizoen 2018/2019 beschikt de vereniging over twee velden van 20x 40 en over drie velden van 12x24.
In de kunstgrasmat wordt de belijning aangebracht in wit en rood.
Op maandag 4 juni 2018 beginnen de werkzaamheden. Vanaf 13 augustus 2018, bij de start van het nieuwe seizoen, kan de vereniging weer beschikken over de velden.
De vereniging moet zelf ook een aantal werkzaamheden doen. We doen tegen die tijd natuurlijk weer een beroep op de leden om te helpen.

20171128kunstgras