Vacature trainer/coach Elburg 1

Korfbalvereniging Elburg is met ingang van het seizoen 2018/2019 op zoek naar een

trainer/coach voor Elburg 1

Onze vereniging is op vele facetten in ontwikkeling. Het ledenaantal is de laatste jaren gestegen boven de 250. Binnen de vereniging wordt ingezet op dynamischer korfbal en daarbij krijgen de jeugdtrainers begeleiding en coaching van een trainersbegeleider. In de zomer van 2018 wordt ons kunstgrasveld gerenoveerd en uitgebreid naar twee velden met de nieuwe afmetingen.

Elburg 1 speelt in de zaal en op het veld in de 2e klasse. We zoeken een enthousiaste en betrokken trainer met visie en passie die onze selectie weer een stapje verder kan brengen in het spelen van modern en dynamisch korfbal.

De selectie zal met ingang van volgend seizoen aangevuld worden met meerdere spelers uit de talentvolle A-lichting. Dat biedt nieuw perspectief. Bent u/ben jij de juiste persoon om in dit proces verdere ontwikkeling te stimuleren? Dan zoeken we jou!

Ook jonge beginnende trainers worden uitgedaagd om te reageren.

Reacties graag voor 15 januari 2018 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen kunt u ook bellen met Jan Westland, voorzitter TC, 06-36173465.