Wisseling van de wacht bij KV Elburg

Vrijdagavond 5 januari hield KV Elburg haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst in het clubhuis op het Burg. Bode sportpark. In een informele sfeer wensten de aanwezigen elkaar het beste voor 2018.

De bijeenkomst stond verder in het teken van het vertrek van voorzitter Geert Bos en het welkom van de nieuwe voorzitter Sjaak van Riesen.
Geert Bos had in maart jl. al aangekondigd om aan het eind van 2017 te willen stoppen als voorzitter van KV Elburg. Hij kon de functie niet meer combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden. Sjaak van Riesen heeft met ingang van 1 januari het stokje van Geert Bos overgenomen en is dus vanaf nu de nieuw voorzitter van KV Elburg.
Tijdens de toespraken roemde de oude en de nieuwe voorzitter het werk van de vele vrijwilligers bij de vereniging. Ook werd met tevredenheid terug gekeken op de viering van het 40-jarig bestaan in november 2017. Het jaar 2018 zal in het teken staan van de renovatie en uitbreiding van de korfbalaccommodatie op het Burg. Bode sportpark.
Daarna was het nog een tijd heel gezellig in het clubhuis van KV Elburg.

20180105