Korfbal Vereniging Elburg

Opgericht 17 november 1977

Poort5 Schoolkorfbaltoernooi

Buiten was het een koude dag maar binnen in de sporthal van Kulturhus 't Huiken was het warm. Verschillende scholen uit de gemeente Elburg streden op donderdag 1 maart weer om de prijzen bij het Poort5 Schoolkorfbaltoernooi georganiseerd door KV Elburg. Dit toernooi wordt al weer vele jaren gesponsord door Poort5. 

De kinderen van groep 3 en 4 konden vroeg uit de veren want om 8.30 uur stond voor hun de training gepland. Nadat de verschillende leden van KV Elburg een korte uitleg hadden gegeven konden de eerste wedstrijden worden gespeeld. Om 11.30 uur was bekend wie de winnaars waren. Bij groep 3 ging de PWA met de eerste prijs naar huis. Bij groep 4 was het De Borchstee.

Om 13.00 startte het middagprogramma voor de groepen 5 en 6. Ook hier werd er eerst weer een korte training gegeven door de leden van KV Elburg. Bij groep 5 was de eerste prijs dit jaar voor De Wildemaet. De Borchstee ging bij groep 6 met de eerste prijs naar huis. Gelukkig ging er niemand met lege handen naar huis. Iedereen kreeg een tasje mee waarin, naast informatie over KV Elburg, wat lekkers en wat te drinken zat. Dit was beschikbaar gesteld door JUMBO Elburg. Om 17.00 uur zat de dag er echt weer op.
Via deze weg willen we de sponsors, Poort5 en JUMBO, bedanken voor hun bijdrage. Tevens willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet deze dag. Hopelijk tot volgend jaar!

20180202schoolko

het organisatieteam van KV Elburg

20180202schoolk

de kampioenen van groep 5 en 6

20180202schoolkorf

Veel jeugdige vrijwilligers hielpen mee