Voor alle kinderen van het schoolkorfbaltoernooi

Heb je een paar weken geleden mee gedaan aan het schoolkorfbaltoernooi? En was je enthousiast over korfbal? Dan ben je van harte welkom bij korfbalvereniging Elburg. Korfbal is een leuke sport met veel andere activiteiten, vooral voor kinderen. Jongens en meisjes kunnen mee doen.

Stuur een mailtje naar Jan Westland, (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dan krijg je snel bericht waar en wanneer je mee kunt doen.
De zaalcompetitie zit er bijna op. Iedereen traint en speelt binnenkort weer buiten op het veld op het Burg. Bode sportpark. Kom en doe mee!
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.