TeamNL clinic bij KV Elburg

Vrijdagavond 20 april is het dan zover, TeamNL internationals Barbarba Brouwer (Top/SolarCompleet) en Fleur Hoek (DVO/Accountor) zullen dan een twee uur lange clinic geven aan de D,C- en B jeugd van KV Elburg.

Een zeer groot aantal van bijna 50 jeugdleden heeft zich hiervoor opgegeven. Omdat de groep zo groot is, hebben we samen met Barbara en Fleur besloten de groep op te splitsen in twee clinics van een uur. Als je je hebt opgegeven krijg je binnenkort van ons te horen in welke groep je bent ingedeeld. De eerste clinic zal zijn van 19:00-20:00, de tweede clinic van 20:00 tot 21:00u. Uiteraard hopen we dat jullie er de hele avond bij zijn!

Kersvers landskampioen Barbara Brouwer, ze won afgelopen zaterdag met Top/SolarCompleet de Korfbal League-finale in de Ziggodome, speelt al jaren in Oranje en heeft al veel (inter)nationale titels op haar naam staan. DVO/Accountor speelster Fleur Hoek is officieel sinds dit jaar lid van TeamNL en heeft inmiddels haar debuut gemaakt in Oranje.

De clinic is mede mogelijk gemaakt door de Jong & Laan accountants belastingadviseurs en Bouw Nunspeet B.V.

Belangstellenden zijn natuurlijk welkom op deze avond, de kantine is open!

Mocht je nog vragen hebben dan kun je terecht bij Mandy, Nathan of Bas.

Wij wensen jullie een leuke sportieve en leerzame avond toe!