Dit is een dringende oproep van het bestuur van KV Elburg

Veel leden (en niet leden) zijn actief binnen KV Elburg en doen vrijwilligerswerk. Dat is ook nodig om de vereniging draaiende te houden. We werken met vrijwilligers en de vereniging groeit! Echter de nood is hoog bij de jeugdcommissie.

Zoals bekend wordt Jan Westland hoofdtrainer van KV Elburg. Iedereen weet dat Jan binnen de jeugdcommissie veel werk verzette. Daar komt nu een einde aan en deze werkzaamheden moeten worden overgenomen c.q. verdeeld. Diverse leden zijn al gevraagd om (een deel) van deze werkzaamheden in te vullen maar dat is tot nu toe niet of nauwelijks gelukt.

Het gaat om de functie van voorzitter jeugd TC (een co√∂rdinerende functie).
Het gaat ook om jeugdtrainers en begeleiders van de jeugdteams.
Ook de kantinecommissie kan versterking gebruiken.

Kom op, leden en ouders, draag jouw / uw steentje bij. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat de jeugdteams ook in het nieuwe seizoen gewoon kunnen trainen en spelen.
Het is een paar uurtjes werk per week en je krijgt er veel voldoening voor terug. Voor diverse functies is geen korfbalervaring vereist.
Enthousiasme en de wil om een steentje bij te dragen is voldoende.

Stuur s.v.p. een mail om je belangstelling te tonen naar Bas Meijs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook Jan wil graag nog mails ontvangen en eventueel toelichten wat er van je wordt verwacht (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor algemene informatie kun je een mailtje doen naar het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We wachten op reacties!

Het bestuur.