belangrijke data voor de komende periode

Zaterdag 2 juni:
De laatste competitiedag met aansluitend de seizoen afsluiting. De activiteitencommisie heeft hierover gemaild en ook op facebook staat het programma. Geeft je zo snel mogelijk op voor de (gratis) BBQ via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanvang BBQ is om 19.30 uur. Ook wordt de trekking van de verloting gehouden.

In verband met de renovatie/uitbreiding van het kunstgrasveld komt er geen “normale” afsluitdag dit jaar.

Na 2 juni zijn er ook geen trainingen meer want op 4 juni beginnen de werkzaamheden op ons veld.

Dinsdag 5 juni, woensdag 6 juni en donderdag 7 juni:
Mogelijkheid om de gesponsorde kleding in te leveren. De kledingcommissie is in het clubhuis aanwezig van 18.30 tot 20.00 uur. Iedereen levert zijn of haar kleding in zodat alle kleding kan worden gecontroleerd.

Maandag 11 juni:
Extra ledenvergadering in het clubhuis, aanvang 20.00 uur.
De agenda wordt nog gepubliceerd, maar de extra ledenvergadering wordt gehouden omdat het bestuur het voornemen heeft een geldlening aan te vragen bij de gemeente Elburg. Die geldlening is nodig om de kosten voor de (extra) veldverlichting, vernieuwing van (een gedeelte van) het dak en betere bevestiging van de reclameborden te betalen.

Dinsdag 14 augustus:
Start trainingen selectie.

Maandag 20 augustus:
Start trainingen overige teams

Zaterdag 1 september:
Startdag van het nieuwe seizoen met de opening van onze nieuwe accommodatie. Tevens een dag voor oefenwedstrijden en andere activiteiten op onze vernieuwde accommodatie.
Programma volgt.

Zaterdag 8 september: