Teamindeling 2018/2019

Vandaag (maandag 11 juni) zal de teamindeling verzonden worden via de mail.

Dit jaar dus geen publicatie meer op de website vanwege de nieuwe privacywetgeving.

We hebben alle ouders van jeugdleden en leden die deel uit maken van een seniorenteam een mail gestuurd. Mocht je deze niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de teamindeling jeugd of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de teamindeling senioren.

Mocht u als ouder vragen hebben over de teamindeling van uw kind, of jij zelf als jeugdlid, dan is er maandag 18 juni a.s van 19:00-20:00u de mogelijkheid om naar het clubhuis te komen, hier zullen leden van de teamindelingscommissie klaar zitten om vragen te beantwoorden.