Nieuwe leden welkom bij KV Elburg

Het korfbalseizoen 2017 / 2018 zit er al weer (bijna) op. Na een druk seizoen staat nu de vakantieperiode voor de deur. Voor nieuwe leden is het nu een goed moment om zich aan te melden.

Nieuwe leden zijn dus van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd, maar ook voor senioren. Korfbal is een gemengde sport, dus jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.
KV Elburg speelt en traint op het veld op haar eigen accommodatie op het Burg. Bode sportpark. De vereniging speelt met 20 teams in de competitie, dus voor alle leeftijden zijn er competitieteams. Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen!

Informatie over korfballen bij KV Elburg bij Bas Meijs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.