Technische commissies zijn weer rond

De laatste weken is er door het bestuur hard gewerkt om alle functies in de Technische Commissies senioren, junioren en jeugd weer in te vullen. Zoals bekend is Jan Westland hoofdtrainer van KV Elburg geworden. Hij kan dus de JC niet meer trekken, zoals hij gedurende een aantal jaren deed. Belangrijk was dus dat er een nieuwe voorzitter JC zou worden gevonden.

Na diverse gesprekken heeft Gerjan Berghorst besloten voorzitter van de JC te worden. Als bestuur zijn we daar natuurlijk erg blij mee! Verder zullen een aantal mensen actief blijven binnen de JC zoals Rico Smit, coördinator A en B teams en Gerbert Eikenaar, coördinator C en D teams.

Anderen zullen ondersteunende activiteiten (blijven) doen voor de JC. Hennie Hendrickx blijft wedstrijdsecretaris van de JC maar ook van de TC waarvan Bas Meijs voorzitter is.

De scheidsrechterscommissie onder leiding van Johan Kamphuis neemt de scheidsrechterszaken voor haar rekening. Jan Westland (hoofdtrainer) en Benjamin Tijdeman (trainer coach S2) vormen samen het trainersduo voor de selectie.

De technische commissies TC en JC organiseert alles wat met teams, wedstrijden en trainingen te maken heeft, zeg maar de core business van KV Elburg. Het bestuur is blij dat we ook op deze manier met vertrouwen het nieuwe seizoen kunnen ingaan.