KV Elburg start nieuw korfbalseizoen

Het nieuwe korfbalseizoen staat in de startblokken. Na een welverdiende vakantie beginnen voor de selectie van KV Elburg de trainingen weer op dinsdag 14 augustus 2018. De selectie staat dit seizoen onder leiding van Jan Westland en Benjamin Tijdeman. Albert Steert is opnieuw de teambegeleider van Elburg 1. De trainingen voor de overige teams beginnen een week later, vanaf maandag 20 augustus.

Behalve trainingen staan er ook weer oefenwedstrijden op het programma, onder andere op zaterdag 25 augustus en zaterdag 1 september.
Op 1 september organiseert KV Elburg weer de startdag van het nieuwe seizoen. Behalve oefenwedstrijden staan er allerlei activiteiten op het programma en wordt het vernieuwde kunstgrasveld officieel in gebruik genomen.

Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. Korfbal is een gemengde sport, dus jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.
KV Elburg speelt en traint op het veld op haar eigen accommodatie op het Burg. Bode sportpark. Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen!

Informatie over korfballen bij KV Elburg voor de senioren kan bij Bas Meijs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor de jeugd is Gerjan Berghorst contactpersoon (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.