Kunstgrasveld KV Elburg geopend

Het vernieuwde en uitgebreide kunstgrasveld van KV Elburg is op zaterdag 1 september feestelijk geopend. De openingshandelingen werden gedaan door de wethouders Wessel en Krooneman van de gemeente Elburg.

Nadat de voorzitter van KV Elburg Sjaak van Riesen de vele aanwezigen welkom had geheten ging hij kort in op de totstandkoming van het nieuwe kunstgrasveld. Hij bedankte alle vrijwilligers voor de vele werkzaamheden die zijn gedaan. Een speciaal dankwoord was er voor de gemeente Elburg. Hij roemde de samenwerking tussen de gemeente en KV Elburg. Hij noemde daarbij speciaal Sietse de Boer, projectleider van de gemeente.

In zijn toespraak ging wethouder Wessel nog in op het moment dat het eerste clubhuis van KV Elburg op het Burg. Bode sportpark werd geopend, in 1992. Sindsdien is de accommodatie van KV Elburg nog sterk verbeterd en uitgebreid. “Hulde aan alle vrijwilligers van KV Elburg”, aldus een enthousiaste wethouder Wessel.

Wethouder Wessel opende vervolgens het kunstgrasveld door een bal door de korf te mikken. Daarna onthulde hij samen met wethouder Krooneman een reclamebord. Dit reclamebord is speciaal door KV Elburg gemaakt waarmee de gemeente Elburg wordt bedankt voor alle steun aan de vereniging. Het reclamebord krijgt een vaste plek bij het veld van KV Elburg.

Na de openingshandelingen begonnen de diverse activiteiten die waren georganiseerd in het kader van de startdag van de vereniging. Er was een ruilbeurs / verkoop van kleding en schoenen en een informatiestand voor nieuwe vrijwilligers. De jeugdteams begonnen aan de oefenwedstrijden en voor de kleinsten was er een springkussen.
KV Elburg is met de nieuwe accommodatie klaar voor de toekomst!

IMG 0083

Foto 1: Wethouders Henk Wessel en Willem Krooneman met projectleider Sietse de Boer van de gemeente Elburg bij het door KV Elburg aangeboden reclamebord.

IMG 0067

Foto 2: Wethouder Wessel opent het kunstgrasveld met een welgemikt schot.