KV Elburg klaar voor de competitie

Na enkele weken van voorbereiding is KV Elburg klaar voor de competitie. Die competitie begint zaterdag 8 september op een compleet vernieuwde accommodatie op het Burg. Bode sportpark.

De selectieteams van KV Elburg zijn al enkele weken in training en speelden enkele oefenwedstrijden. Ook veel andere teams speelden oefenwedstrijden tijdens de sfeervolle startdag van KV Elburg.

Elburg 1 en 2 staan dit seizoen onder leiding van respectievelijk Jan Westland en Benjamin Tijdeman. Deze week zijn de keuzes weer gemaakt welke spelers/sters deel uitmaken van de selectie. Voor Elburg 1 zijn de heren Jordi Immeker, Corné Prins, Jeffrey Prins en Simon de Haan geselecteerd. Bij de dames zijn dat Hetty van den Berg, Noah de Jong, Rosalie Siemerink en Danique Uit de Fles. Teambegeleider is opnieuw Albert Steert.
Elburg 1 leverde zaterdag tijdens de startdag een prima prestatie door Emmeloord 1 te verslaan met 19-11. Coach Jan Westland was na afloop tevreden over het vertoonde spel.
Jan: “Tijdens de trainingen zag ik al goede dingen maar het is fijn dat ik dat tijdens de wedstrijd ook terug zie”.
Zaterdag 8 september om 15.30 uur staat de eerste competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen Rood-Wit 1 uit Wezep.

Trainer/coach Jan Westland

Teambegeleider Albert Steert