Nieuwe leden welkom bij KV Elburg

De korfballers hebben de eerste helft van de veldcompetitie afgerond en nu staat de zaalcompetitie voor de deur. Voor nieuwe leden is het nu een goed moment om zich aan te melden.

Nieuwe leden zijn dus van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. Korfbal is een gemengde sport, dus jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.
KV Elburg traint tijdens de zaalcompetitie in verschillende sporthallen. De wedstrijden worden gespeeld in de sporthal van ’t Huiken.
De vereniging heeft teams in de competitie voor alle leeftijden. Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen!

Informatie over korfballen bij KV Elburg voor senioren geeft Bas Meijs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), voor de jeugd is Gerjan Berghorst de contactpersoon via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.