KV Elburg in actie voor “Help Roeland Stop PPMS”.

Korfbalvereniging Elburg organiseerde dit weekend ook een actie voor “Help Roeland Stop PPMS”. Deze actie is ondertussen zeer bekend in Elburg en wijde omgeving. Er wordt geld ingezameld zodat Roeland Rietveld in Rusland kan worden behandeld voor PPMS.

De opbrengst van de verloting tijdens de wedstrijd Elburg 1- Rood Wit 1 werd bestemd voor deze actie. Met andere giften, ondermeer tijdens de gehouden dartwedstrijd op vrijdagavond in het clubhuis, leverde het mooie bedrag op van 202,72 euro. Kees Bruijnes, een van de organisatoren, kwam het geld zaterdagavond persoonlijk in ontvangst nemen. Hij ging op de foto met organisator Rianca Wemermans en een aantal leden van D1 die de loten verkochten voor de verloting.
KV Elburg wenst Roeland Rietveld en zijn gezin veel sterkte toe!