Nieuwe leden welkom bij KV Elburg

De korfballers van KV Elburg zitten nog volop in de zaalcompetitie maar de veldcompetitie komt ook al weer dichterbij. Voor nieuwe leden is het nu een goed moment om zich aan te melden.

Nieuwe leden zijn dus van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. Korfbal is een gemengde sport, dus jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.
KV Elburg traint tijdens de zaalcompetitie in verschillende sporthallen. De wedstrijden worden gespeeld in de sporthal van ’t Huiken.
Op het veld speelt en traint KV Elburg op haar eigen accommodatie op het Burg. Bode sportpark.

Informatie over korfballen bij KV Elburg voor senioren geeft Bas Meijs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), voor de jeugd is Gerjan Berghorst de contactpersoon via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.
Heeft u een andere vraag over KV Elburg? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt altijd een reactie.