Korfbal Vereniging Elburg

Opgericht 17 november 1977

Nieuwe leden welkom bij KV Elburg

De korfballers van KV Elburg zitten in de overgang van zaal naar veld. Intussen zijn de trainingen op het veld weer begonnen. Ook het nieuwe seizoen vraagt alweer de nodige voorbereiding.
Voor nieuwe leden is het nu een goed moment om zich aan te melden. Nieuwe leden zijn dus van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. En ben je enthousiast geworden door het schoolkorfbal? Ook dan kun je mee doen dus meld je aan!
Korfbal is een gemengde sport, jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.
KV Elburg speelt en traint op het veld op haar eigen accommodatie op het Burg. Bode sportpark. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

Informatie over korfballen bij KV Elburg kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.