Gezocht: helpers in de kantine

Deze week was er een bijeenkomst van de kantinecommissie. Bijna alle leden van de commissie waren aanwezig om met enkele leden van het bestuur de stand van zaken te bespreken.
Na het afscheid van Hilco en Joukje moet er veel geregeld worden om de kantine van onze vereniging draaiende te houden, iets wat we natuurlijk allemaal graag willen.
De huidige leden van de kantinecommissie zijn enthousiast om met zijn allen de schouders er onder te zetten.’
Wat wel veel aandacht verdiend is de bezetting van de kantine. Er worden helpers gezocht om de barbezetting rond te krijgen.
Wie heeft tijd en zin om 1 of 2 keer per maand een aantal uren bardienst te doen? Er wordt gezorgd voor een goede inwerkperiode.
Leden en ouders van leden mogen reageren. Reacties graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..