KV Elburg op weg naar een nieuw korfbalseizoen

De korfballers van KV Elburg hebben het korfbalseizoen vorige week afgesloten met het slotweekend. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer in volle gang. Teams worden samengesteld en weer voorzien van trainers. De accommodatie wordt weer ‘zomer klaar’ gemaakt. Een drukke tijd voor bestuur en commissies.
Voor nieuwe leden is het nu een goed moment om zich aan te melden. Nieuwe leden zijn dus van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren.
Korfbal is een gemengde sport, jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.
Korfbal staat bekend als kindvriendelijke sport met veel nevenactiviteiten. Iedereen is welkom!
De vereniging speelt en traint op het veld op haar eigen accommodatie op het Burg. Bode sportpark. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.
Informatie over korfballen bij KV Elburg kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Stuur een mailtje en u krijgt bericht. Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.