Scheidsrechters indeling veld najaar 2019

Bijgaand treffen jullie onder het kopje competitie het wedstrijdschema met de scheidsrechterindeling voor het komende veldseizoen aan. We hebben zoveel mogelijk de lasten proberen te verdelen. Uit voorzorg is er op S2 een scheids ingedeeld. Het kan best zijn dat deze door de bond neutraal wordt ingedeeld, maar helaas hebben we een aantal slechte ervaringen gehad in het afgelopen seizoen. Dat kunnen we zo voorkomen.

Nog even een aantal aandachtspunten:

-         Wanneer je niet kunt, graag onderling ruilen

-         Een wedstijd fluit je in sportkleding; korte broek en T-shirt

-         Zorg zelf voor een fluit, stopwatch en notitieblokje voor de stand.

-         Vul met DWF direct na de wedstrijd

-         Ben je niet helemaal zeker van je spelregelkennis -> test dit via KorfbalMasterz.

Wil je tijdens een wedstrijd gecoacht worden door een begeleider, overleg dit dan met Henk van Tongeren en/of Johan Kamphuis. We kunnen dan overleggen en tips geven.

Groet en succes,

Scheidsrechterscommissie KV Elburg