Korfbalprogramma zaterdag 19 oktober

Zaterdag 19 oktober is er een beperkt competitieprogramma voor KV Elburg. De eerste helft van de veldcompetitie loopt ten einde en de korfballers bereiden zich binnenkort voor op de zaalcompetitie.
Tocht zijn er de komende twee zaterdagen nog enkele wedstrijden. Zaterdag is er om 10.00 uur op het Burg. Bode sportpark nog 1 jeugdwedstrijd.
Elburg 1 en 2 spelen uitwedstrijden tegen DTG uit Wijckel. Om 14.00 uur speelt Elburg 2 tegen DTG 2. Elburg 1 neemt het om 15.30 uur op tegen DTG 1.
Elburg 1 heeft de laatste weken de smaak van het winnen gekregen. Tegen DTG staat Elburg weer een nieuwe uitdaging te wachten. DTG staat enkele plekken boven de Elburgers en Elburg zal ook nu weer een degelijke wedstrijd moeten spelen om de punten mee naar huis te kunnen nemen.