Nieuwe leden welkom bij KV Elburg

Korfbalvereniging Elburg staat ook aan het begin van een nieuw jaar. Voor nieuwe leden is het nu een goed moment om zich aan te melden. Nieuwe leden zijn dus van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren.
Korfbal is een gemengde sport, jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.
KV Elburg speelt en traint in de zaal in enkele sporthallen in Elburg en ’t Harde. De competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld in de sporthal van Kulturhus ’t Huiken..

Informatie vragen over korfballen bij KV Elburg kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.