Geslaagd sportgala bij KV Elburg

In plaats van een nieuwjaarsbijeenkomst organiseerde KV Elburg aan het begin van het nieuwe jaar een sportgala.
Het sportgala was een schot in de roos. Het clubhuis was afgeladen vol met leden, ouders van leden en andere belangstellenden, allemaal in ‘galakleding’.
Na het uitwisselen van goede wensen en de opening door voorzitter Sjaak van Riesen werd Henk van Tongeren benoemd tot vrijwilliger van het jaar.
Daarna presenteerde de activiteitencommissie verschillende verkiezingen.
De afgelopen periode was al gekozen en gestemd voor de verschillende categorieën zoals beste spelers, grootste talent, grootste pechvogel, langste doucher en meest enthousiaste team.

Alle genomineerde en de uiteindelijke winnaars werden in het zonnetje gezet. De avond werd besloten met gezellige muziek.

Het was voor KV Elburg een mooie start van het jaar 2020.

20200105winnaars

20200105benjie