Zaalkorfbalfinale zaterdag 4 april

Afgelopen vrijdag is de kaartverkoop voor de Korfbal Leaguefinale (4 april, Rotterdam Ahoy) van start gegaan.

Voordelige verenigings- en teamtickets
Tijdens de voorverkoop gelden er voor de individuele tickets speciale tarieven. Voor verenigingen/teams/jeugdkampioenen zijn er standaard voordelige verenigings- en teamtickets, dus biedt de #korfbalfinale een leuk uitje voor - een team van - je vereniging.

Voor F-, E-, D- en C-teams die tijdens de afgelopen najaarscompetitie (eerste helft veld) kampioen zijn geworden of in de zaal kampioen worden, zijn er speciale kampioenstickets, waarbij ook een huldiging op het voorplein hoort.

Tickets bestellen doe je in de ticketshop. Hoe je verenigings- en teamtickets kunt bestellen , lees je in deze toolkit: www.korfbal.nl/toolkit-korfbalfinale.

Heb je een vraag over het bestellen van je tickets? Neem contact op met onze ticketpartner CM via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.