KV Elburg benoemt Jackie de Vries tot hoofdtrainer

Korfbalvereniging Elburg heeft Jackie de Vries uit Kampen benoemd tot nieuwe hoofdtrainer. Vanaf het seizoen 2020/2021 staat De Vries voor de selectie van KV Elburg.
Nadat de huidige trainer/coach Jan Westland in december bekend had gemaakt dat hij stopt als hoofdtrainer bij KV Elburg is de technische Commissie voortvarend aan de slag gegaan om een nieuwe hoofdtrainer te zoeken.
Nadat De Vries bekend had gemaakt dat hij aan het einde van dit seizoen zou stoppen als hoofdtrainer bij Rood Wit in Wezep, waar hij vier jaar heeft gewerkt, was het contact snel gelegd. De gesprekken hebben geresulteerd in de benoeming als hoofdtrainer in Elburg.
KV Elburg is blij dat de vacature zo snel is ingevuld en wenst De Vries een goede tijd bij onze vereniging.