Beste leden,

Wat wordt de wereld stil gezet door het verschrikkelijke Coronavirus. Eerst willen wij ons medeleven betuigen aan alle slachtoffers van dit virus en hun naasten veel sterkte wensen.

Alle sociale contacten in onze vereniging zijn stil gelegd. Dit is een unieke situatie die niet te voorzien was.
De zaalcompetitie van breedtekorfbal is als niet gespeeld verklaard, over wedstrijdkorfbal wordt nog nagedacht. Op 23 maart heeft de regering nieuwe maatregelen bekend gemaakt. We weten nu dat er tot 1 juni geen activiteiten mogen plaats vinden.
Dat heeft ook grote gevolgen voor onze vereniging. Voor jou betekent het dat je geen trainingen meer kunt volgen. Wedstrijden worden niet meer gespeeld. Activiteiten kunnen niet meer plaatsvinden.
De algemene leden vergadering die gepland stond op maandag 30 maart wordt uitgesteld.
Wanneer de alv gehouden gaat worden weten wij nog niet. Ook het schoolkorfbal op 27 en 28 mei gaat niet door. Dat geldt ook voor het Hemelvaartstoernooi, het darten en het kaarten.

Voor jeugdleden die onderwijs op afstand krijgen een rare situatie, maar dit biedt natuurlijk ook kansen. Het lijkt ons leuk als je een leuke post plaatst op Instagram of facebook die te maken heeft met onze vereniging of met korfbal in het algemeen. Stuur je post naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hij zal zorgen dat het geplaatst wordt.
Zo blijven wij met elkaar verbonden in deze moeilijke tijd. Dit willen wij als bestuur ook uitdragen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur.