UPDATE van het KNKV van 31 maart 20.30 uur

Het KNKV heeft kennis genomen van de additionele kabinetsmaatregelen van het kabinet van 31 maart.

Deze hebben geen directe invloed op de maatregelen, zoals het KNKV die op 23 maart afgekondigd heeft.

Bekijk de veelvuldig geactualiseerde lijst met veelgestelde vragen en antwoorden op www.knkv.nl.

Aanvulling van het bestuur van KV Elburg:

Duidelijk is dat er feitelijk niets is veranderd ten opzichte van 23 maart.
Zoals de zaken nu staan worden er tot 1 juni geen activiteiten in welke vorm dan ook gehouden, dus geen trainingen, competitie en geen andere activiteiten.
Binnenkort komt er duidelijkheid van de korfbalbond hoe de competities worden afgehandeld.
Hopelijk kunnen we als vereniging in juni nog wat activiteiten organiseren zodat het korfbalseizoen toch nog positief wordt afgerond.
Maar ja, de toekomst is onzeker. En verder richten wij ons op het nieuwe seizoen.

Het bestuur wenst iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Pas goed op en blijf gezond!

Het bestuur van KV Elburg.