KV Elburg start weer met de trainingen

Vanaf dinsdag 12 mei wordt er weer gekorfbald op het Burg. Bode sportpark! Geen wedstrijden maar voorlopig aangepaste trainingen. Maar het begin is er!

Vanaf half maart viel de wereld stil door de corona-crisis waar we nog steeds middenin zitten. Maar sporten in de buitenlucht kan weer. Voorlopig eerst voor de jeugd tot en met 18 jaar maar deze week maakte de regering bekend dat sport voor 18+ ook weer mogelijk is.
Het bestuur van KV Elburg is druk bezig geweest om alles zo te organiseren dat onder strenge maatregelen toch getraind kan worden. Op dinsdagavond wordt er vanaf 17.00 uur getraind door de jeugd van de F, E en D teams (tot en met 12 jaar).
De jeugd van 13 tot en met 18 jaar (de teams C, B en A), trainen op donderdagavond vanaf 18.00 uur.
Er worden voorbereidingen getroffen om ook de leden van 18+ de mogelijkheid te geven om te trainen.
Het bestuur verwacht dat iedereen zich aan de instructies houdt. Bestuursleden, leden en ouders hebben zich beschikbaar gesteld als “toezichthouder”.
Iedereen is blij en enthousiast dat we als korfbalvereniging weer aan de slag kunnen!