Activiteiten voor niet-leden

Vanuit de gemeente Elburg en de stichting Wiel worden sportverenigingen gestimuleerd om in deze corona tijd ook activiteiten voor niet leden te organiseren.

Het bestuur heeft besloten om voor kinderen die geen lid zijn van de vereniging korfbaltrainingen te organiseren op zaterdag 30 mei en zaterdag 13 juni van 10.00 tot 11.00 uur op het korfbalveld.

Het gaat om kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. We hanteren natuurlijk hier ook de corona voorschriften.

Stichting Wiel helpt mee met de promotie van de trainingen.

Belangstellende kinderen (en ouders) kunnen zich van tevoren opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dan weten we hoeveel kinderen we kunnen verwachten.

Het bestuur vraagt leden (vanuit de A teams en de senioren) om te helpen bij de trainingen op deze twee zaterdagmorgens.