KV Elburg sluit opmerkelijk korfbalseizoen af

“We hopen toch dat alles snel weer normaal is” ! Deze uitspraak kun je overal horen en ook binnen KV Elburg leeft dat erg. Vanaf medio maart geen competitie en trainingen meer en pas in mei aangepaste trainingen op basis van een streng protocol. Schoolkorfbal, jeugdactiviteiten, de grote verloting en de afsluiting van het seizoen konden niet doorgaan. Ook het clubhuis bleef gesloten.

Nu is het zomervakantie en lijkt het er op dat we na de zomer toch weer van start kunnen gaan met “gewone trainingen en wedstrijden” maar ook zullen sommige corona-maatregelen van kracht blijven.
Het bestuur heeft zich ingezet om de start van het nieuwe seizoen weer goed voor te bereiden. Met de nieuwe ‘bemensing’ van de jeugdcommissie is druk overleg geweest over teamindelingen, trainers, trainingstijden enz.

Medio augustus beginnen de trainingen weer en op zaterdag 29 augustus is de seizoensopening met de “Broekhuis-startdag”.
Voor het nieuwe seizoen zijn nieuwe leden natuurlijk weer van harte welkom. Korfbal is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Voor de jongste jeugd van 4 en 5 jaar is er de kangoeroeclub. Kom kennis maken en je zult merken dat korfbal een prachtige sport is. KV Elburg heeft een mooie accommodatie op het Burg. Bode sportpark. Daar ben je van harte welkom!

Informatie en opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volg KV Elburg ook op facebook en de site www.kvelburg.nl