KV Elburg gaat weer van start

KV Elburg start binnenkort met het korfbalseizoen 2020/2021. De korfballers beginnen op dinsdag 11 augustus met de trainingen voor de selectie en de weken daarna voor de andere teams. Van een “gewone start” is nog steeds geen sprake want in verband met het corona-virus worden nog steeds de regels van het RIVM gehanteerd.

De selectie staat dit seizoen onder leiding van Jackie de Vries en Rico Smit. Zij hebben het programma van de voorbereiding op het nieuwe korfbalseizoen samengesteld. Naast de trainingen en oefenwedstrijden staat er ook een trainingsweekend gepland op 21 en 22 augustus. De selectie kan dus aan de bak voordat op zaterdag 5 september de eerste competitiewedstijd wordt gespeeld.

De jeugdcommissie, versterkt met een aantal nieuwe leden, heeft de teamindelingen weer gemaakt, trainers bij de teams gezocht en trainingstijden vastgesteld. Een behoorlijke klus maar ook de jeugdteams kunnen weer van start. In verband met de “late vakantie” worden de jeugdteams door hun trainers geïnformeerd over de start van de trainingen. Ook voor deze teams is op zaterdag 5 september de eerste competitiedag.

Traditiegetrouw wordt er bij aanvang van het nieuwe seizoen ook weer een startdag georganiseerd. De Broekhuis Opel Doornspijk startdag wordt gehouden op zaterdag 29 augustus. Behalve oefenwedstrijden worden er ook andere activiteiten georganiseerd maar ook hier geldt dat er in verband met het corona-virus nog beperkingen zijn. In ieder geval is er weer een training voor de kangoeroes en wordt er ook weer een training voor niet leden georganiseerd.

Wil je ook meedoen? Van harte welkom! Korfbal is geschikt voor alle leeftijden! Belangstellenden voor de korfbalsport kunnen een mailtje sturen naar de jeugdcommissie van KV Elburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of naar het algemene informatieadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Meer informatie op de facebook pagina van KV Elburg of via www.kvelburg.nl.