Geslaagde Broekhuis-startdag van KV Elburg,

De trainingen waren enkele weken geleden al begonnen en oefenwedstrijden waren al weer gespeeld. Toch was zaterdag 29 augustus de Broekhuis-startdag van KV Elburg, de traditionele seizoensopening voor korfballend Elburg.

Veel leden en ouders wisten na een lange korfballoze periode het vrolijk versierde korfbalveld weer te vinden zodat het een gezellige drukte was. Wel waren er natuurlijk de noodzakelijke maatregelen genomen om de accommodatie corona-proof te maken.
Voor de teams waren er oefenwedstrijden en er was een activiteit voor de kangoeroeclub. Voor de jongste jeugd stond een springkussen op het veld.

’s Middags speelden Elburg 1 en 2 oefenwedstrijden tegen Revival 1 en 2 uit Terschuur. De trainers van de selectie, Jackie de Vries en Rico Smit, hebben hun keuzes gemaakt zodat bekend is wie deel uitmaakt van de selectie. Elburg 1 en 2 wonnen beide hun wedstrijd zodat beide trainers tevreden waren over het vertoonde spel en het resultaat. De veldcompetitie begint aanstaande zaterdag 5 september.

KV Elburg kan terug kijken op een geslaagde startdag en ziet het seizoen met vertrouwen tegemoet.