Korfbalprogramma zaterdag 5 september

Op zaterdag 5 september gaat de korfbalcompetitie van het seizoen 2020/2021 van start. Na de nodige voorbereidingen van een aantal weken spelen bijna alle teams van de vereniging hun eerste wedstrijd hoewel het wel in hoofdzaak uitwedstrijden zijn.

Elburg 1 en 2 spelen hun eerste wedstrijden in Woudenberg tegen Woudenberg 1 en 2. Onder leiding van het nieuwe technisch duo Jackie de Vries en Rico Smit was er een intensieve voorbereiding. Er stonden trainingen, oefenwedstrijden en een trainingsweekend op het programma.
Natuurlijk moesten er ook keuzes worden gemaakt.
De voorlopige selectie van Elburg 1 bestaat uit de dames Emma Veldkamp, Emily van der Linde, Danique uit de Fles en Noah de Jong. Voor de heren is gekozen voor Jordi Immeker, Etienne uit de Fles, Erwin Dekker, Corné Prins en Jeffrey Prins.

Woudenberg 2 – Elburg 2 begint aanstaande zaterdag 5 september om 14.00 uur en om 15.30 uur spelen Woudenberg 1 en Elburg 1 hun wedstrijd. Natuurlijk is iedereen razend benieuwd hoe de Elburger formatie, op een aantal plekken gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen, het er vanaf zal brengen. KV Elburg wens alle teams veel plezier en sportief succes!