Geen publiek, sportkantines dicht

Gepubliceerd op 28 september 2020 door het KNKV.

Het KNKV heeft kennis genomen van de additionele maatregelen, die het kabinet maandag 28 september heeft afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus.

Deze maatregelen gaan in op dinsdag 29 september 18.00 uur en worden na enkele weken geëvalueerd.

Enkele van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen: het niet toelaten van publiek bij sportwedstrijden en het niet openen van sportkantines.

Het KNKV wijst korfbalverenigingen (en -fans) op hun verantwoordelijkheid om hier vanaf dinsdag 18.00 uur gehoor aan te geven.

Over de consequenties van het totaalpakket aan nieuwe maatregelen is het KNKV in overleg met NOC*NSF.

Het KNKV komt zo spoedig mogelijk met een nadere reactie en aan de hand van die informatie werkt het KNKV ook de pagina met veel gestelde vragen en antwoorden

Het bestuur van KV Elburg komt zo spoedig mogelijk met een aanvullend protocol.

Voor nu is het belangrijk dat er geen publiek meer bij de wedstrijden mag komen.

De kantine en kleedkamer blijven dicht, dus kom in sporttenue naar het veld.

Verder zijn de algemene maatregelen belangrijk: handen wassen en afstand houden.

Bij uitwedstrijden: in de auto een mondkapje op!