Bericht voor alle leden

Het coronavirus heeft de samenleving nog steeds in haar macht en het lijkt er op dat dit ook nog wel een tijdje zo zal blijven.
Toch staan we voor de zaalcompetitie waarvan we hadden gehoopt dat die gewoon van start kon gaan. Voorlopig zal er geen competitie worden gespeeld.
Trainingen kunnen nog wel doorgaan. Op maandag 2 november beginnen de trainingen. We hopen dat die gewoon doorgang kunnen vinden maar de eerstvolgende persconferentie zou zo maar roet in het eten kunnen gooien.

Iedereen heeft de trainingstijden van zijn/haar trainers ontvangen. Het bestuur hoopt dat de trainingen door kunnen gaan zodat iedereen toch het korfbalgevoel en de betrokkenheid bij de vereniging houdt. Het plan is om zo nu en dan onderlinge wedstrijdjes te organiseren voor de jeugdteams. Voor de seniorenteams zitten wedstrijdjes, ook tijdens de trainingen, er niet in.

We zijn dit zaalseizoen weer te gast in de diverse sporthallen. Dat zijn nu kulturhus ’t Huiken, het Oostenlicht, het Lambert Franckens en mfc Aperloo. We vragen van iedereen zich ook te gedragen als gast. Er zijn ook in deze sporthallen strenge corona maartregelen genomen. Houd je daar aub aan en volg de aanwijzingen van de toezichthouders en personeel op.

Het corona protocol voor de sporthallen wordt bekend gemaakt maar deze regels gelden natuurlijk al heel lang. Neem de algemene hygiëne maatregelen in acht, blijf thuis bij griep en verkoudheid, schud geen handen en houd 1,5 m afstand. De kleedkamers en douches zijn gesloten. Ga direct na je trainingsuur naar huis. In de openbare ruimtes van de sporthallen is een mondkapje verplicht!

Nog een bericht van ’t Huiken: alle banken in de sporthal zijn opgeknapt. Ze mogen niet meer op elkaar worden gezet! Trainers en coaches, willen jullie hier speciale aandacht voor hebben.

Het bestuur wenst iedereen veel succes en plezier bij de trainingen.