Corona maatregelen tot en met 18 november

Sinds gisteravond zijn er verscherpte maatregelen wat betreft sport t.a.v. coronavirus. Zojuist hebben we ook vanuit de gemeente een update ontvangen waarin de wijzigingen ten aanzien van het gebruik van sporthallen (Oostenlicht, LFC en ’t Huiken) staan vermeld. Gewijzigde maatregelen tot en met 18 november zijn:

• Met 2 personen sporten maximaal op 1,5 meter afstand voor de Midweek- Recreanten- en Seniorenteams. (geen wisseling in de 2tallen)
  • Met maximaal 2 personen bij elkaar komen buiten het veld op 1,5 meter vanaf 18+.
  • Voor de jeugd tot en met 12 verandert er niks.
  • Voor de jeugd vanaf 13 geldt dat ze gedoseerd de accommodatie verlaten en niet met meer als 2 personen bij elkaar komen na het sporten.

Omdat er maar 30 personen in een sporthal mogen zijn vragen we de leden zeker niet te vroeg te komen. In het Huiken zijn soms 3 teams tegelijk aan het trainen. Dan is de zaal vol en mag je niet in de zaal wachten op de volgende training. Neem als team een paar minuten de tijd om te wisselen zodat iedereen zo optimaal mogelijk kan trainen en verlaat gedoseerd de accommodatie.

Mvg Bestuur KV Elburg

P.S.

Na vragen zullen vanaf vanavond (na 19.00) in het Oostenlicht en LFC ook hesjes te vinden zijn. Deze liggen bij het korfbalmateriaal in een tasje, graag terugleggen na gebruik. Tevens hebben verschillende trainers flesjes handengel ontvangen om te gebruiken bij trainingen in het LFC.