Korfbaltrainingen ook met avondklok,

Dit is een uitnodiging voor iedereen die in deze corona-tijd graag sport in de buitenlucht!

Sinds enkele weken wordt er door de korfballers weer getraind maar dan wel buiten, op de korfbalaccommodatie op het Burg. Bode sportpark. Dat is natuurlijk wel even wennen want normaal gesproken wordt er getraind en gespeeld in de sporthallen.

De avondklok gooit wat dat betreft geen roet in het eten. Alleen de selectie heeft haar trainingen aangepast. Zij zijn verhuisd naar de woensdagavond en dan op een vroeger tijdstip.

Wil je ook meedoen? Sporten in de buitenlucht is gezond. Iedereen is van harte welkom. Dat geldt ook voor niet-leden! Iedereen kan zich aanmelden om met de trainingen mee te doen.

Een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende. U krijgt altijd een reactie.

KV Elburg houdt zich aan de corona-maatregelen.