KV Elburg organiseerde de 11-korventocht

Op zaterdag 27 februari organiseerde KV Elburg een 11-korventocht. Op elf verschillende plekken in Elburg stonden korfbalpalen opgesteld. De bedoeling was de korfbalpalen te zoeken, daarop te scoren en zo letters te verzamelen. Uit de letters kon weer een woord worden gevormd. Natuurlijk had iedere post de naam van een Friese stad.
Gelet op de belangstelling viel deze activiteit goed in de smaak. Gedurende de dag deden ongeveer 80 leden en ouders mee. Via een routekaartje waren de korfbalpalen goed te vinden en de letters vormden de woorden “Koek en zopie”.

Na afloop kon men de “stempelkaart” met letters inleveren in het clubhuis. Iedereen ging met een lekkere traktatie naar huis.
De 11-korventocht was een idee van Nina de Gunst en werd georganiseerd door de activiteitencommissie van KV Elburg. Zij bedanken iedereen die heeft meegeholpen om alle korfbalpalen een plaatsje te geven en natuurlijk iedereen die heeft meegedaan. Er wordt alweer nagedacht over een volgende activiteit!

IMG 20210227 WA0004

IMG 20210227 WA0008