Voorbereiding nieuwe seizoen, ook bestemd voor overige leden en oud-leden.

We leven in een tijd van allerlei beperkingen waarbij de competitie, allerlei activiteiten enz. niet doorgaan.

Ook voor (sport)verenigingen een hele vervelende tijd maar het is nu niet anders. We willen graag met zijn allen zoveel meer!

Toch kijkt het bestuur weer naar het nieuwe korfbalseizoen waarvan we hopen dat alles weer ‘normaal’ wordt.

Alle competitieleden (A-teams en seniorenteams) hebben over het nieuw seizoen een persoonlijke mail gekregen

Overige leden en oud-leden hebben deze mail niet gekregen maar mogelijk zijn ook daar vragen en wensen over komend seizoen.

Wil je weer actief worden als competitie lid (op zaterdag of bij de midweek op woensdagavond) of als recreant?

Een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende! Dan bekijken we de mogelijkheden.

Hartelijk welkom!