Hoe gaan we verder met de trainingen?

Het bestuur heeft (opnieuw) vergadert over de trainingen, wedstrijden en hoe verder.

Op dit moment hebben we te maken met een lock- down, de avondklok en oplopende besmettingen.

Wat dat betreft ziet de nabije toekomst er sportief gezien niet zo goed uit. Hoe zal het gaan met de veldcompetitie?

De huidige situatie is dat ieder team één keer per week traint in de buitenlucht.

Er ligt bij het bestuur een duidelijke vraag om per team twee trainingen per week te organiseren.

Natuurlijk heeft het bestuur hier serieus naar gekeken.

Het bestuur heeft besloten om, in ieder geval zolang de avondklok van kracht is:

• Alle teams blijven 1x per week trainen volgens het huidige ‘corona-schema’;
  • Voor de jeugdteams (F t/m B) is er op zaterdagmorgen tussen 09.00 en 12.00 uur een extra training c.q. onderlinge wedstrijdjes;
  • De start daarvoor is op zaterdag 13 maart;
  • Er komt een behoefte onderzoek bij de A-teams en senioren-teams om op zaterdagmiddag een extra training c.q. onderlinge wedstijden te spelen;
  • Na de opheffing van de avondklok wordt de situatie opnieuw bekeken. Dan zijn er meer mogelijkheden voor trainingen door de week.

Het bestuur.