KV Elburg kijkt vooruit

Trainen in aangepaste vormen, geen competitie, weinig activiteiten en weinig sociale contacten. Zo ziet het leven van een (sport)vereniging er op dit moment uit. Maar er komende weer betere tijden en daarom kijkt KV Elburg vooruit.
Nu werken we nog met protocollen maar het lijkt er op dat we in het nieuwe seizoen, vanaf augustus, weer “gewoon” korfbalvereniging kunnen zijn.

Het bestuur van de vereniging is al weer bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Ook een goed moment voor nieuwe leden om zich aan te melden.
Wie voelt er wat voor om mee te doen met deze prachtige maar ook gezellige familiesport?
Nieuwe leden zijn dus van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. Maar wil je eerst eens proberen of korfbal wat voor je is? Natuurlijk mag je gewoon een aantal keren gratis meetrainen.
Korfbal is een gemengde sport, jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.

Informatie over korfballen bij KV Elburg kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.