Beste leden en ouders van jeugdleden, een bericht over trainingen na wijziging van de avondklok.

Het bestuur heeft gesproken over de trainingen nu de avondklok op 22.00 uur is gesteld in plaats van 21.00 uur.

Na inventarisatie bij de teams hoorden we van diverse trainers de wens om door de week weer twee keer te trainen.

Op zaterdag worden er dan zo nu en dan activiteiten georganiseerd.

Jullie worden hierover natuurlijk op de hoogte gehouden door de diverse trainers via de app-groepen en natuurlijk de social media.

Vanaf dinsdag 6 april kan / mag er door de week weer twee keer getraind worden (volgens het ‘oude’ schema).

Natuurlijk volgt het bestuur de ontwikkelingen in de gemeente Elburg qua besmettingen en we wijzen op de corona-maatregelen die nog steeds gelden.

Nu staan eerst de Paasdagen voor de deur. Een paar dagen vrij van school en werk, misschien er even tussen uit?

Het bestuur wenst iedereen goede Paasdagen toe!