Beste leden, wat staat er de komende tijd te gebeuren?

Even vooruitkijken,

De korfbalbond heeft bekend gemaakt dat de veldcompetitie niet wordt afgerond.

De teams worden ingedeeld in de klassen waar ze dit seizoen ook in speelden.

Het uitspelen van de veldcompetitie was praktisch ook niet mogelijk want dan zouden we vanaf nu tot in juli wedstrijden moeten spelen.

Als bestuur kijken we nu naar volgend seizoen. De voorbereidingen zijn in gang gezet!

Op dit moment wordt er door de week getraind en op zaterdag zijn er zo nu en dan activiteiten.

Voor zaterdag 8 mei staat een mixtoernooi op het programma. Ook hopen we nog een soort seizoenafsluiting te houden maar of dat lukt?

Voor het komend seizoen zijn JC en TC bezig om de nieuwe teamsamenstelling en de trainersindeling voor te bereiden.

We hopen dat we vanaf augustus weer ‘gewoon’ kunnen trainen en wedstrijden spelen, met een mooie seizoensopening!

In augustus beginnen de trainingen weer op het veld. De eerste competitiedag is op zaterdag 12 september.

En verder: blijf gezond en betrokken!

Het bestuur.